Jeg var først nervøs, for om jeg ville kunne styre min nye El Cykel, men nu er jeg vild med den.

Jeg kører gerne ekstra km, for at komme fra a til b, da jeg nyder at cykle meget mere nu.

Jeg kan, komme langt omkring, med min hund, det nyder vi begge.

Det er det bedste køb, jeg har gjort.

Ania Rosenvinge Poulsen

Dejlig cykel nem at samle har desværre ikke nået at cykle ret meget endnu p.g.a. vinteren men glæder mig til at det nu er forår, men indtil videre kan jeg kun være meget tilfreds.

Ole Smidt

Corwin Copenhagen 2019 kører rigtig godt og en opladning om ugen er nok i mit tilfælde. Den blev leveret ved min hoveddør næsten samlet, blot manglede pedalerne, og styret skulle rettes til. Nemt og ligetil. Med en justerbar fleksibel sadel er komforten i top. Lyset for og bag tændes og slukkes på den lille LCD-skærm, hvor jeg også kan se mit batteriforbrug. Frontmotoren trækker som den skal og assisterer mig let og hurtigt til min destination, samtidig med at jeg også får bevægelse og motion.

Da jeg kontaktede e-bikes telefonisk med et enkelt spørgsmål, fik jeg en hjælpsom medarbejder i røret, der kunne hjælpe mig med det samme.
 
 
Sara

Købte en Corwin elcykel for en måned  siden og har brugt den flere gange. Vi  bor i et område med mange bakker, så elcyklen er en stor hjæip.

Fik Elcyklen  leveret tre dage efter køb. Nem at klargøre og efter justering af styr og sadel virker perfekt.

 

 

Peer Høisgaard

Jeg kan kun anbefale at købe en Corwin elcykel. Som + 60 årig og bosiddende i THY ( der hvor det altid blæser, og alle træer peger mod øst ) er min Corwin elcykel blevet et godt hjælpemiddel til at få sig rørt.  Fik min tohjulede i starten af januar og har allerede tilbagelagt cirka 1400 km. Indtil nu d. 20. marts 502 km. Uden problemer!!

Lidt hjerteproblemer og lettere nedsat lungefunktion gør ” MAREN”, som hun er døbt, uundværlig for mig! Hun gør, at jeg kommer af sted næsten hver dag, uanset det ofte barske vejr i THY.

Niels Jørn Kristensen

I vores familie har vi 2 stk. Corwin el-cykler som vi har haft i ca. 1½-2 år.

Vi er godt tilfreds, vi bruger cyklerne meget og de fungerer rigtig godt.

El-cyklerne er nemme i brug og er lette at cykle på – faktisk er det en fornøjelse at cykle på dem.

De 2 gange vi har haft brug for Jeres service, har det fungeret rigtig godt og ventetiden har været minimal.

Vi er på alle måder glade for vores Corwin el-cykler.

 

Christian Bolding

Er rigtig glad for min CORWIN El-cykel.

Den kører som en drøm.

Jeg kører ca 50 km  mellem hver opladning.

Ikke sidste gang jeg køber en CORWIN

Susanne Nordtorp

Jeg har nu haft min Corwin el-cykel i 2 år og har været fuldt tilfreds med den. Alt har fungeret godt, den er nem at oplade (har ladet den stå natten over). Jeg har kørt op til 70 km uden at køre “tør”, det er dejligt, når bor i et naturskønt område med lange strækninger og masser af cykelstier, hvor man fint kan køre stærkt - 28-30 km/t.

Helt specielt var jeg glad for, at jeg kunne få lov at prøvekøre cyklen, inden jeg købte den og få svar og vejledning, for en el-cykel er ikke helt som en almindelig cykel. Den er tungere, men også hurtigere, og det skal man lære at håndtere, så ikke cyklen “tager magten”” fra en, og man bliver bange for at bruge den. Så jeg er rigtig rigtig glad for min cykel og kan absolut anbefale Corwin.

Min svigerinde har også købt og cykler 10 km hver dag. Det er bare god træning og bevægelse, også selv om der er batteri på- og masser af frisk luft.

Lisbeth